Actualitat

Es convoquen les primeres eleccions a eDiversa Group

Es convoquen les primeres eleccions a eDiversa Group

Juliol de 2022 és una data clau en la història d'eDiversa Group: s'han convocat les primeres eleccions per a triar als representants dels treballadors.

En el marc del procés de creixement que està vivint la companyia, gràcies a la confiança dipositada per part dels nostres clients durant aquestes gairebé dues dècades, eDiversa Group aconsegueix una nova fita. L'augment exponencial de la plantilla durant els últims anys ens ha motivat a crear un òrgan representatiu dels treballadors.

Quines motivacions han incentivat aquest procés de canvi?

Aquesta iniciativa va sortir dels treballadors amb dos objectius principals:
  • Garantir que la comunicació entre l'empresa i els empleats continuï sent igual de fluida, transparent i bidireccional.
  • Desenvolupar un pla d'igualtat que vetlli per reduir la bretxa de gènere en el sector que aplica a la nostra empresa, TIC.

En termes de comunicació, un dels perills al qual s'exposen les empreses en els moments de gran creixement intern és la pèrdua de comunicació entre la direcció i els treballadors. Una de les missions del comitè de treballadors serà assegurar la bona relació entre aquests i promoure la transparència de tota la informació que es genera al voltant d'eDiversa Group. A més de continuar garantint les millors condicions de treball possibles per al benestar de tots els que formem part d'aquesta companyia.

D'altra banda, des d'eDiversa Group, com a empresa integrant del sector TIC, ja s'havia mostrat interès per desenvolupar un pla d'igualtat i equitat en l'entorn laboral. Amb aquest pla es pretén retenir al millor talent femení i potenciar la responsabilitat social corporativa de l'empresa. Altres punts que s'aborden en crear un pla d'igualtat són l'accés a l'ocupació, la classificació personal, la promoció, la formació, la retribució, la conciliació i l'assetjament laboral. En aquesta línia també ens hem sumat al projecte GetHub, impulsat per l'Ajuntament de Barcelona.

Agraïm als treballadors que s'han presentat com a candidats per la seva predisposició per a assumir el càrrec i estem segurs que els tres triats ens representaran a tots de la millor forma possible.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article