Actualitat

Descobreix com les teves factures poden ajudar a salvar el planeta

Descobreix com les teves factures poden ajudar a salvar el planeta

Avui, 5 de juny, celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient, una data clau per a reflexionar sobre com les nostres accions impacten al planeta i què podem fer per contribuir a la seva protecció. A eDiversa Group, estem compromesos no sols amb la innovació tecnològica, sinó també amb la sostenibilitat ambiental. Així, tots els serveis que oferim estan orientats a aconseguir aquest objectiu.

L'adopció de la Factura Electrònica té un impacte directe i molt positiu en el medi ambient. Aquí t'expliquem com:
  • Reducció de l'ús de paper: En passar de factures en paper a formats digitals, evitem la desforestació i el consum excessiu d'aigua que implica la producció de paper.
  • Estalvi energètic: Minimitzem l'energia requerida per a produir, transportar i reciclar paper. Així mateix, en eliminar la necessitat d'enviar factures físiques, reduïm l'emissió de CO₂ relacionada amb el transport de documents.
  • Reducció de residus: Les factures electròniques eliminen completament els residus de paper, ajudant no sols a reduir la càrrega en els nostres abocadors sinó també les emissions de metà durant la descomposició de materials orgànics.
  • Optimització de recursos: La digitalització millora l'eficiència dels processos empresarials, disminuint el consum de recursos innecessaris i permetent una gestió més neta i ecològica.

A eDiversa Group, et facilitem la transició cap a aquest sistema no sols perquè és beneficiós per al teu negoci, sinó perquè junts podem fer una diferència significativa en la salut del nostre planeta. La nostra plataforma, segura i fàcil d'utilitzar, està dissenyada perquè qualsevol empresa pugui adoptar la Factura Electrònica fàcilment, sense importar la seva grandària o sector.

Però els beneficis de la factura electrònica van més enllà dels ambientals. També t'ofereixen avantatges econòmics i operatius com la millora en la traçabilitat, seguretat en les transaccions i una reducció en els costos administratius.
Aquest Dia Mundial del Medi Ambient, et convidem a considerar el canvi a la Factura Electrònica com un pas concret i significatiu cap a un futur més verd. A eDiversa Group, estem llestos per a ajudar-te en cada pas d'aquest camí cap a la sostenibilitat.

Visita les nostres webs www.ediversa.com i www.comedifact.com per a més informació i uneix-te a nosaltres en el moviment cap a un món més sostenible. Junts, podem marcar la diferència. Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient prenent accions que realment comptin!

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article