Actualitat

Neix comeDiBuild, la plataforma ideal per al sector de la construcció

Neix comeDiBuild, la plataforma ideal per al sector de la construcció

eDiversa llança comeDiBuild, la plataforma de gestió documental que revolucionarà el sector de la construcció.

A eDiversa, estem d'enhorabona. Tenim molt bones notícies i les volem compartir amb tots vosaltres.
Us presentem comeDiBuild, la nova plataforma de gestió documental d’eDiversa creada i dissenyada específicament per als professionals del sector de la construcció.
El sector està en ple procés de digitalització i de canvi estructural. La indústria 4.0 aterra amb força per modernitzar-lo i eDiversa llança comeDiBuild per facilitar aquesta transició.
comeDiBuild és una plataforma digital que permet gestionar, des d'un únic espai al núvol, els documents administratius (comandes, albarans i factures) relacionats amb el desenvolupament d'una obra.
comeDiBuild està pensada per a facilitar la relació entre contractistes i proveïdors, simplificant els processos de gestió administrativa i minimitzant l'esforç de tots els implicats en aquest procés.
Per a la seva creació, s'han tingut en compte la usabilitat i experiència d'usuari. I s'ha fet amb un doble objectiu: oferir una navegació molt intuïtiva i un fàcil accés a les seves funcionalitats.
Amb la posada en marxa de comeDiBuild continuem reforçant la nostra raó de ser: ajudar les empreses a ser més eficients, sostenibles i tecnològiques.
Amb comeDiBuild, eDiversa continua evolucionant cap a nous reptes, construint i dissenyant serveis per als nostres clients.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article