Actualitat

eDiversa patrocina el Connecting Point de Congrés de Salut de l'AECOC

eDiversa patrocina el Connecting Point de Congrés de Salut de l'AECOC

eDiversa ha patrocinat el novedós Connecting Point del 16º Congrés de Salut, gestió i Supply Chain organizat per l'AECOC que es va dur a terme a Madrid durant la jornada d'ahir.

L'esdeveniment ha estat un èxit sense precedents aglutinant a 230 assistents de 109 empreses diferents relacionades amb el sector Salut.

eDiversa, com partner tecnològic destacat en el sector, ha decidit patrocinar aquest pràctic i agradable espai en el qual els assistents han pogut carregar els seus dispositius mòbils, usar un ordinador portàtil o imprimir els seus documents.

Es calcula que han passat pel Connecting Point entre 100 i 130 persones aproximadament (el 50% dels assistents) el que implica un important impacte entre els assistents.

Font: AECOC

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article