Actualitat

eDiversa, col·laborador social de l'Agència Tributària

eDiversa, col·laborador social de l'Agència Tributària

A data d'avui, l'Agència Tributària ha finalitzat els tràmits i ha signat l'acord reglat de col·laboració social amb eDiversa.

En el marc de la Llei General Tributària, aquesta signatura d'acord de col·laboració amb l'Agència Tributària, permet a empreses privades com eDiversa, col·laborar en l'aplicació dels tributs en les condicions que reglamentàriament es determinin.

Així doncs, aquest acord de col·laboració social en la gestió tributària permet a eDiversa la realització de múltiples tràmits i actuacions per via telemàtica en representació de terceres persones com la presentació de les remeses del Subministrament Immediat d'Informació..

No obstant això, aquest acord no suposa cap canvi en quant a la funcionalitat amb els nostres clients ja que, fins avui, aquest procediment es realitzava mitjançant la fórmula del Registre d'apoderaments

Font: eDiversa

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article