Actualitat

eDiversa Group obté, de nou, el reconeixement de Pime Innovadora

eDiversa Group obté, de nou, el reconeixement de Pime Innovadora

En el nostre propòsit de ser i continuar sent una empresa tecnològica a l'avantguarda del sector, volem compartir amb tu la renovació d'un gran assoliment: el Ministeri d'Economia i Competitivitat ens ha tornat a certificar amb el segell de Pime Innovadora que reconeix l'esforç del nostre equip per a donar-li al mercat i a tu, com a client, serveis i eines innovadores adaptades a cada necessitat.

La innovació està en el nostre ADN i així ho ha avalat el Ministeri. El 2020 ja vam aconseguir aquesta acreditació gràcies al desenvolupament de plataformes enfocades a millorar les prestacions i l'optimització dels processos de gestió dels clients. Aquest primer certificat ens va donar l'impuls per a continuar treballant diàriament amb l'objectiu de ser líders en aquest mercat. La tecnologia ha d'adaptar-se a la velocitat de canvi de les necessitats dels clients.

Aquesta vegada, ens hem centrat a aportar millores als processos de la cadena de subministraments del sector retail. Aquest sector necessita mantenir una àmplia xarxa de proveïdors i clients. Això comporta la implementació d'estratègies eficients de gestió documental. Les nostres solucions asseguren la coordinació i organització de tots els processos involucrats en la cadena de subministrament, des de l'adquisició de productes fins a la satisfacció del client final. Aquest complex entramat de relacions comercials i operacions logístiques exigeix una atenció meticulosa a la documentació, des de la tramitació de comandes fins a la gestió d'inventaris, amb la finalitat de garantir un funcionament fluid i exitós del negoci minorista en un mercat cada vegada més dinàmic i competitiu.

Des d'eDiversa Group continuarem treballant per tal de continuar sent mereixedors d'aquest reconeixement al llarg dels pròxims anys. Per això, continuarem oferint als nostres clients solucions capdavanteres en tecnologia i en la satisfacció de les seves necessitats.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article