Actualitat

Sense increment de la inversió TIC en l'AAPP el 2016

Sense increment de la inversió TIC en l'AAPP el 2016

La transformació digital de l'Administració Pública és l'objectiu que es marquen els governs a curt i mitjà termini. Aquesta transformació digital es tradueix en innovació digital, mobilitat, Big Data, xarxes socials i cloud.

Aquest procés no és ni ràpid ni senzill, però salta a la vista que el sector privat porta avantatge al sector públic. Això és degut, en part, a l'estratègia d'inversions en TU. En paraules de Rick Howard, vicepresident de Gartner, "A l'economia de serveis digitals, l'àrea del sector públic ha de fer inversions estratègiques en TU o corre el risc de perpetuar models de negoci insostenibles a llarg termini".

No obstant això, l'increment en la inversió prevista per a l'any 2016 és del 0,3%. Si bé és cert que aquesta dada indica una reversió en la tendència d'anys anteriors en els quals la inversió TU queia en picat, sembla contenir un pressupost insuficient per a proveir el gruix de les inversions necessàries. Així doncs, sembla ser que el sector públic encara té camí per recórrer.


Font: https://www.billentis.com/e-invoicing_ebilling_market_report_en.htm

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article