Actualitat

La innovació: factor clau i estratègic per al desenvolupament empresarial

La innovació: factor clau i estratègic per al desenvolupament empresarial

El context soci econòmic actual està marcat pel canvi constant. Els avanços tecnològics, socials i culturals se succeeixen cada vegada amb més celeritat i les organitzacions no poden quedar-se al marge si volen seguir essent competitives.
Para estar a la altura de las exigencias del mercado y mejorar su oferta de productos y servicios, las empresas deben dedicar parte de sus recursos a la innovación.

Però, què és la innovació quan parlem de l'activitat d'una empresa?
L'economista Joseph Schumpeter la defineix com “la implantació de nous mètodes de treball, l'obertura de nous mercats o la introducció de noves maneres de competir que portin a una redefinició de la indústria.”

Aquesta definició posa en valor els tres aspectes fonamentals que permetran diferenciar una empresa que aposta per la innovació d'una que no ho fa:

- Iniciativa individual: és imprescindible que en el sí de l'empresa es fomenti la creativitat dels treballadors i la posada en marxa de les seves idees i projectes.
- Millora dels processos: la implementació constant de novetats respecte als productes, serveis i processos de treball.
- Innovació contínua: revisar permanentment l'activitat de la companyia per a poder incorporar noves línies de negoci.
A més d'aquestes formes d'innovació, també existeix la denominada innovació disruptiva, que aconsegueix la seva màxima expressió i suposa l'aparició d'una nova indústria.

eDiversa, empresa connectada amb la innovació

A eDiversa sabem que per a poder oferir un servei adaptat a les necessitats dels clients hem de ser pioners en innovació. Som conscients que la tecnologia és la base per a augmentar l'eficiència, la rendibilitat i la productivitat de les companyies i la posem a la disposició dels nostres clients a través de les nostres plataformes.

A nivell intern, a més, estem en constant revisió dels nostres processos de treball. Amb quin objectiu? Guanyar en eficiència i rendibilitat i poder dedicar part dels nostres recursos a l'I+D+I. I, d'aquesta manera, desenvolupar noves línies de negoci i diversificar el nostre model de negoci.
Per tots aquests motius a eDiversa volem ser, i som, una empresa connectada amb la innovació.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article