Actualitat

eDiversa Group entona la seva nota més solidària

eDiversa Group entona la seva nota més solidària

A eDiversa Group ens volem implicar en accions que impacten positivament a la societat. En aquest cas, estem encantats de comunicar la nostra participació en una iniciativa solidària de la que ens agradaria fer-te partícip.

Es el Festival Bachcelona, que aquest any celebra la seva 9a edició de l'1 al 8 del proper mes de juliol. El Festival, que organitza la Fundació Bachcelona, aposta per potenciar la divulgació i els aspectes més lúdics de l'obra del músic alemany J.S. Bach a través de diferents activitats: concerts, passis de cinema mut o sessions de ball als emplaçaments més emblemàtics de la ciutat, com el Recinte Modernista de Sant Pau o la Basílica de la Mercè.

Des d’eDiversa Group donem suport al concert Bach de Cambra, que se celebrarà en el marc del Festival i és una de les accions solidàries del festival. El recital, interpretat pel Duo Cassadó, tindrà lloc a la Sala Domènech i Montaner del Recinte Modernista de Sant Pau el dimarts 6 de juliol a les 20.30 h.

Duo Cassadó
Es tracta d'un prestigiós conjunt de cambra format per la pianista Marta Moll d'Alba i el violoncel·lista Damián Martínez Marco. El duo ha actuat per tot el món amb un gran èxit de públic i crítica. En aquesta ocasió presenten un programa reflexiu sobre la música de Bach, al que inclouen obres de gran profunditat com Zoltan Kodály i Arvo Pärt.

Acció solidària
El concert forma part del Bachcelona Solidari. Tota la taquilla es destinarà a la Fundació Ana Ribot, que es dedica la cuidar a les persones amb Alzheimer.

Pots adquirir les entrades per al concert a través del següent enllaç:
https://fundaciobachcelona.koobin.com/

Si no pots assistir al concert, pots col·laborar amb la compra d'entrades per a la fila zero. És a dir, amb una donació d'a partir de deu euros. Es pot realitzar la donació des del mateix enllaç de la compra d'entrades.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article