Actualitat

eDiversa estrena web corporativa

eDiversa estrena web corporativa

Fa alguns mesos que estem treballant en un nou projecte i, per fi, ha arribat el moment de compartir-lo amb tu: Tenim nova web corporativa!

Es tracta d'un espai diferenciat de la competència, en el qual hem volgut dirigir-nos a tu per a explicar-te qui som i en què consisteix la nostra feina.
Per a la seva creació, ens hem guiat pels principis d'usabilitat i experiència d'usuari. Així, hem creat una web que s'adapta a qualsevol dispositiu, amb un disseny i una estructura pensats perquè la navegació sigui agradable i intuïtiva.

Encantats d’ajudar-te
Per a nosaltres, és imprescindible la comunicació amb els nostres clients. Per això, en cada secció de la nova web podràs contactar amb nosaltres i fer-nos arribar els teus dubtes o suggeriments. Estarem encantats de rebre els teus comentaris!
A la nova ediversa.com la informació està organitzada de manera clara i atractiva perquè tinguis un accés al contingut fàcil i directe, sense pàgines innecessàries o amb informació buida de significat.

Sobre nosaltres
Per explicar de manera gràfica i visual en què consisteixen les nostres solucions, res millor que un breu vídeo a cada secció.
També t’expliquem quins són els principals sectors econòmics als quals treballem i com adaptem les nostres solucions a les particularitats de cadascun d'ells.
Ens agradaria que ens coneguessis una mica millor. Per això, a la nostra nova web, t'expliquem qui som, en què creiem i et donem la possibilitat de posar-nos cara. En aquesta nova web també coneixeràs les iniciatives socials en les quals participem i de les quals ens sentim molt orgullosos.

Actualitat
L'actualitat del sector és un pilar fonamental en la nostra web. A la secció Actualitat podràs conèixer, de primera mà, totes aquelles novetats i esdeveniments rellevants. Pots subscriure't a nostra eDiNews a través d'aquest enllaç.

Tot això, i molt més, en un menú organitzat i intuïtiu.

eDiversa, empresa connectada amb el Client i amb nova web!

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article