Actualitat

2015: L'any d'acceleració de la digitalització a Espanya

2015: L'any d'acceleració de la digitalització a Espanya

L'informe presentat per Telefónica “La Societat de la Informació a Espanya” conclou que queda confirmat que el 2015 ha estat un any d'accelerada digitalització dels espanyols: Internet continua pujant escalafons amb un milió més d'espanyols connectats regulars que el 2014, la qual cosa representa gairebé el 80% de la població d'entre 16 i 74 anys.

No obstant això, l'ús de les xarxes socials ha disminuït 2,4 punts per situar-se en el 67,1%.

Altres dades destacades de l'estudi ens diuen que gairebé un terç de la població espanyola ha realitzat compres per Internet en els últims tres mesos i un 62% dels internautes ha utilitzat Internet per a contactar o interactuar amb l'Administració Pública Espanyola.

Finalment, l'informe assenyala que el futur de l'aplicació de la denominada “Internet de les Coses”, és immediata en tots els sectors econòmics i revolucionarà la Internet industrial.

Per part seva, la informació adquirirà una nova dimensió en valor afegit quan es doni pas a l'evolució del Big Data cap a l’Smart Data.

Veure informe complet a: https://www.fundaciontelefonica.com/arte_cultura/publicaciones-listado/pagina-item-publicaciones/itempubli/483/

Font: Fundació Telefònica Espanya

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article