Actualitat

Ampliem el nostre horari de suport tècnic

Ampliem el nostre horari de suport tècnic

eDiversa amplia el seu horari de Suport Tècnic per a oferir-te un millor servei.

El valor clau que defineix *eDiversa, i del qual ens sentim especialment orgullosos és l'orientació al client. Satisfer i fidelizar als nostres clients és la nostra autèntica raó de ser i, per a això, comptem amb un equip de professionals en constant formació i compromès amb l'excel·lència i la qualitat del servei.
Aquesta vocació de servei al client fa que, per a eDiversa, el departament de Suport Tècnic sigui especialment rellevant. És la via de contacte directa amb els nostres clients i per això volem que transmeti la nostra filosofia a la perfecció.
En aquest sentit, hem ampliat l'horari d'atenció del departament de Suport Tècnic fins a les 20.00 h. Des de dilluns passat 2 de juny de 2020, l'equip de Suport Tècnic està a la disposició dels nostres clients per a resoldre qualsevol dubte o incidència que pugui sorgir des de les 8 del matí fins a les 8 de la tarda, ininterrompudament.
La implementació del nou horari d'atenció del departament de Suport Tècnic se suma a la sèrie de millores plantejades per a 2020 i que van començar amb la incorporació de Omatech, l'empresa capdavantera en el desenvolupament d'aplicacions web i apps, que ens permet oferir solucions més transversals als nostres clients.
Totes aquestes millores ens permetran ser més competitius i estar cada dia una mica més prop del nostre principal objectiu: que tots els nostres clients se sentin ben atesos i satisfets amb el nostre servei.
Esperem que aquesta ampliació d'horari s'ajusti a les teves necessitats i sigui del teu interès i grat.
Seguim a la teva disposició per a atendre qualsevol consulta que desitgis realitzar-nos.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article