Actualitat

La primera convocatòria d'ajudes del programa Kit digital ja és aquí!

La primera convocatòria d'ajudes del programa Kit digital ja és aquí!

El Govern ha posat en marxa el programa d'ajudes "Kit Digital" per millorar la digitalització empresarial, dirigit a pimes i autònoms. A eDiversa Group, amb gairebé 20 anys d'experiència implantant projectes de digitalització, específicament de gestió documental, ens hem inscrit al programa com a Agents Digitalitzadors per a oferir la nostra expertise als beneficiaris del Kit Digital.

Aquest programa destinarà més de 3.000 milions d'euros procedents dels Fons Next Generation EU dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per a impulsar la transformació digital de les empreses de fins a 50 treballadors. La quantia econòmica que percebran els beneficiaris del Kit dependrà de la solució digital triada, però com màxim serà de 12.000 €.

Un dels objectius principals del nostre treball és el d'ajudar a les empreses que decideixen emprendre processos de digitalització. Les àrees clau en les quals eDiversa Group us pot ajudar són:

Factura Electrònica:
  • Automatitza el flux d'enviament, recepció i gestió de factures amb els teus clients i proveïdors. Les solucions de Factura Electrònica de eDiversa Group estan pensades i desenvolupades tant per a emissors com per a receptors de Factures.
Gestió de Processos:
  • Digitalitza i automatitza els processos operatius, productius i administratius del teu negoci. eDiversa Group ofereix solucions de solucions Manuals, Integrades i Projectes Digitals Personalitzats.
Lloc web i presència a Internet:
  • Millora la presència i augmenta la visibilitat a Internet. eDiversa Group crea projectes digitals a mesura, flexibles i modulars, per a millorar la visibilitat en internet de les empreses.
Comerç Electrònic:
  • Crea el teu site de compravenda de productes i/o serveis. eDiversa Group t'ajuda en la transformació del teu negoci a un entorn digital.

Si tens dubtes o vols que t'ajudem a gestionar el teu bo contacta'ns.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article