Actualitat

Els petits canvis marquen la diferència

Els petits canvis marquen la diferència

eDiversa evoluciona i ja no és una companyia, sinó un grup. Amb la incorporació de DataJuice i Omatech es consolida el concepte d'eDiversa Group, que ve de la mà d'un nou logo corporatiu.

Aquest darrer any ha vingut carregat de canvis i per nosaltres no ha estat diferent. Amb la incorporació de DataJuice, especialitzada en la interoperabilitat i la transformació digital empresarial, i Omatech, experts en el desenvolupament de projectes digitals, es referma la idea d'eDiversa Group. Amb aquestes adhesions es vol aconseguir un servei complet de transformació digital i gestió documental per als nostres clients.

Aquest nou concepte s'havia de veure reflectit a la nostra imatge corporativa, i el logotip és la carta de presentació d'una companyia. Així i tot, no volíem una transformació integral, sinó transmetre aquesta evolució, sense canvis en la identitat corporativa de l'empresa matriu, eDiversa.

Per aconseguir-ho, el nostre dissenyador Álvaro Gijón es va posar mans a l'obra: va afegir el concepte Group, integrant així a totes les empreses que conformen el grup. A més a més, va modernitzar la mítica "e" amb un disseny més minimalista i amb uns degradats menys agressius.

La primavera la sang altera, però a eDiversa Group el logo altera!


#eDiversaGroup #seguimcreixent #transformació

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article