Actualitat

eDiversa Group al Top 10 europeu de Factura Electrònica

eDiversa Group al Top 10 europeu de Factura Electrònica

La revista de tecnologia empresarial CIOApplications Europe, que actua com a plataforma de debat i reflexió sobre solucions empresarials innovadores, ha publicat la seva edició especial anual, en la qual inclou un ranking d'empreses proveïdores de solucions de facturació electrònica. I eDiversa Group es troba al Top 10!

Escenari de la Factura Electrònica

La facturació electrònica s'ha convertit en un dels passos més estratègics que les organitzacions estan donant cap a la digitalització dels seus processos administratius. En aquest punt, es troben amb la necessitat de disposar de solucions que s'adaptin a la casuística de cada empresa.


Què significa aquest reconeixement?

Aparèixer en aquest ranking ens acredita com un dels principals actors del mercat i avala la solvència de les nostres solucions per a resoldre les necessitats de les empreses en facturació electrònica. A més, també reconeix la capacitat d'eDiversa Group per a adaptar-se a les complexitats del mercat.


Per què formem part del Top10?

Durant els últims anys, a eDiversa Group hem anat consolidant la nostra presència al mercat fins a posicionar-nos com un referent a Espanya com a proveïdor integral de solucions per a l'intercanvi electrònic de documents i la gestió documental.

Actualment, a Europa coexisteixen diversos estàndards que dificulten l'expansió generalitzada de solucions de facturació electrònica. En aquest context, creiem que és imprescindible la definició d'un marc global, que aposti per la interoperabilitat i per l'ús d'un format estàndard únic.

A eDiversa Group estem preparats per a adaptar-nos a aquest nou marc de manera ràpida i exitosa. La nostra infraestructura tecnològica ja disposa de més de 40 interconnexions amb altres operadors de serveis, Administracions Públiques, plataformes sectorials, etc., tant en l'àmbit nacional com internacional.

Les nostres solucions s'adapten a qualsevol mena d'empresa, amb independència de la grandària, sector d'activitat o ubicació geogràfica. Des de solucions manuals per a petites i mitjanes empreses, fins a solucions integrades amb els Sistemes Interns de Gestió que funcionen de manera automatitzada i desatesa per a gestionar grans volums de documents. Aquest fet, sumat al coneixament de tots els estàndards existents a escala internacional, ens posicionen com el proveïdor adequat per a atendre qualsevol necessitat.

Aquesta edició de la Revista CIOApplications inclou una entrevista en profunditat amb el nostre CCO, Jaume Escandell, on reflexiona sobre la trajectòria i el camí que ha seguit eDiversa Group per a acabar consolidant el seu paper com a referent en el sector.

Consulta l'entrevista completa en el següent enllaç:

https://e-invoicing-e-billing.cioapplicationseurope.com/vendor/ediversa-group-edocs-experts-cid-2029-mid-313.html


També pots consultar el Ranking i el número complet de la revista a continuació:

https://e-invoicing-e-billing.cioapplicationseurope.com/vendors/top-e-invoicing-solution-companies.html?utm_source=clicktrack&utm_medium=hyperlink&utm_campaign=linkinnews

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article