Actualitat

comeDiFact, la nova web de referència sobre la Factura Electrònica d’eDiversa Group

comeDiFact, la nova web de referència sobre la Factura Electrònica d’eDiversa Group

La imminent entrada en vigor de la Llei Crea i Creix, que introdueix l'obligatorietat de l'ús de la Factura Electrònica per a totes les empreses i autònoms, serà el major impulsor de la digitalització empresarial.

En aquest context, llancem comeDifact, una nova web en la qual et presentem totes les funcionalitats del nostre servei de Factura Electrònica i moltes altres coses.
Què hi trobaràs a comeDiFact?

La Factura Electrònica
Et posem al corrent de la revolució que suposarà la Llei Crea i Creix (link al post de la llei) en relació a la Factura Electrònica i de tots els beneficis que aporta el seu ús.

Les nostres solucions en Factura Electrònica
T’expliquem tot el que t'oferim: des de solucions manuals per a aquelles empreses o autònoms que intercanvien poques factures, fins a solucions integrades per a empreses amb volums mitjans i alts.
Portals personalitzats per a clients i proveïdors o el workflow per a la validació de factures rebudes, són algunes de les funcionalitats del servei que t'expliquem amb detall en aquesta web.

Plans adaptats a cada necessitat
Hem configurat les nostres solucions manuals per a petites empreses i autònoms en econòmics packs de fàcil i ràpida contractació online.

Tots els escenaris
Si les teves necessitats d'intercanvi de factures van més enllà del que t'hem explicat, a comeDiFact et presentem tot el que podem fer per tu. Tant per a escenaris d'emissió com de recepció, la gestió completa de totes les teves factures en una única plataforma multi-format i multi-canal.

Resolem dubtes
Si encara et queden dubtes sobre qualsevol aspecte relacionat amb la Factura Electrònica, estarem encantats de resoldre-les.

T'has quedat amb ganes de visitar la nova web de referència en el marc de la Factura Electrònica? No esperis més: comeDiFact.

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article