Actualitat

Conferència sobre el SII al Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya

Conferència sobre el SII al Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya

eDiversa participa a la conferència sobre el SII al Col·legio d'Enginyers Industrials de Catalunya.

El passat dia 3 de maig, Jaume Escandell, Director Comercial i Business Development d’eDiversa va participar a la conferència i posterior col·loqui sobre el Subministrament Immediat d'Informació al Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

L'esdeveniment es va produir a la seu del propi col·legi al centre de Barcelona i va comptar amb més de mig centenar d'oïdors.

La participació d’eDiversa va ser en col·laboració amb Antonio Córdoba, director de projectes d’Ekamat, Gold Partner de Microsoft i implantador de l’ERP Microsoft Dynamics NAV i van presentar la Solució eDiSII amb la seva plataforma comeDiSII.

La conferència va versar sobre el nou procediment electrònic d'informació de factures a Hisenda i les seves implicacions fiscals segons el Reial decret RD596/2016. A continuació, tal com indica el programa de l’acte, es van oferir solucions tecnològiques per a la implementació del SII.


Font: eDiversa

Notícies relacionades

Signatura Electrònica: tipus i característiques

Signatura Electrònica: tipus i característiques

eDiversa Group va néixer amb uns propòsits molt marcats, un d'ells és el d'ajudar als nostres clients en els seus processos de digitalització com a eina per a millorar la seva productivitat, així com reduir la petjada mediambiental. Un dels primers avanços en aquest camp va ser la signatura electrònica. Ara, amb la imminent entrada en vigor de la Factura Electrònica obligatòria per a empreses i autònoms la signatura electrònica juga un paper crucial.

Llegir article